Με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τους πιο δημοφιλείς και ασφαλείς τρόπους πληρωμών μέσω διαδικτύου από τον ιστότοπό μας απο την σχετική ειδική πλατφόρμα της Εθνικής Τράπεζας.

Ειδικά για την αγορά προϊόντων ή εξειδικευμένων υπηρεσιών προς εσάς σας δίδεται η δυνατότητα να εξοφλήσετε το συνολικό ποσό οφειλής σας με άτοκες δόσεις και μέχρι 36 μήνες αναλόγως της σχετικής έγκρισης που θα λάβετε από την Τράπεζα.

H πλατφόρμα της Εθνικής Τράπεζας δέχεται όλες τις διεθνείς κάρτες που φέρουν τα σήματα MASTERCARD, VISA, MAESTRO,JCB, CHINA UNION PAY έκδόσεως Εθνικής Τράπεζας και άλλων Ελληνικών και ξένων Τραπεζών και ειδικότερα :

VISA – MASTERCARD,  ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

VISA – MASTERCARD – MAESTRO, ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

MASTERCARD BUSINESS CARDS, ΚΑΡΤΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

VISA – MASTERCARD – JCB – CHINA UNION PAY,  ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΛΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

VISA – MASTERCARD – MAESTRO – JCB – CHINA UNION PAY,  ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΛΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

VISA – MASTERCARD – JCB – CHINA UNION PAY,    BUSINESS CARDS ΚΑΡΤΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΛΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Με κατάθεση σε τράπεζα με φυσική παρουσία ή μέσω e – banking

Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε κάποια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την συναλλαγή σας είτε πάλι μέσω διαδικτύου, μεταφέροντας το αντίστοιχο χρηματικό ποσό ( e-banking) ή να μεταβείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα από τις Τράπεζες που συνεργαζόμαστε για να καταθέσετε το χρηματικό ποσό της αξίας της αγοράς που έχετε κάνει στον παρακάτω Τραπεζικό Λογαριασμό Όψεως της Εταιρείας μας.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αριθμ. Λογαριασμού: 44006588
IBAN:GR48 0110 8310 0000 8314 4006 588
Επωνυμία: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΟΥΛΙΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

Προσοχή: Για να κάνετε αγορές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στο salonicadeals.gr, να επιλέξετε τα κουπόνια της αρεσκείας σας και έπειτα να καταθέσετε τα χρήματα.

Αναλυτικά στοιχεία των λογαριασμών μας με τις συνεργαζόμενες τράπεζες, σας αποστέλλονται και κατά την διάρκεια της αγοράς σας στην ιστοσελίδα μας αλλά και με σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να μας ειδοποιήσετε για την πραγματοποίηση της κατάθεσής σας με e-mail στο sales@salonicadeals.gr, δηλώνοντας στην τράπεζα το όνομά σας στην αιτιολογία κατάθεσης και τον αριθμό συναλλαγής που θα σας έχουμε αποστείλει.

Οι παραπάνω τρόποι πληρωμής δεν αφορούν τα Δωρεάν Κουπόνια για τα οποία το μόνο που απαιτείται είναι η εγγραφή & η σύνδεση του Χρήστη και η εκτύπωση του Δωρεάν Κουπονιού για να το χρησιμοποιήσει προς την συγκεκριμένη επιχείρηση.

 

Με εκτίμηση

Το Τμήμα Πωλήσεων του Salonica Deals Coupons

* Για τους Καταναλωτές ( Φυσικά Πρόσωπα ) που θα εκδοθεί Απόδειξη Λιανικής Πώλησης για την μεταξύ μας εμπορική συναλλαγή συμπληρώστε τα φορολογικά σας στοιχεία συμπληρώνοντας την ειδική Φόρμα  στοιχείων Πελατών Λιανικής πατώντας ΕΔΩ

** Για τις Εταιρείες, τους Ελεύθερους Επαγγελματίες, τους Επιχειρηματίες και τους Παραγωγούς που θα εκδοθεί  το ανάλογο Τιμολόγιο για την μεταξύ μας εμπορική συναλλαγή συμπληρώστε τα φορολογικά σας στοιχεία συμπληρώνοντας την ειδική Φόρμα στοιχείων Πελατών Χονδρικής πατώντας ΕΔΩ

*** Για να διαβάσετε τους Όρους Χρήσης, τις Προϋποθέσεις και την Πολιτική Απορρήτου πατήστε ΕΔΩ