Στο salonicadeals.gr θα βρείτε σε καθημερινή βάση μεγάλη ποικιλία προσφορών για να καλύψετε πολλές από τις καθημερινές σας ανάγκες και όχι μόνο ! 

Οι πραγματικές εκπτώσεις ξεπερνούν πολλές φορές το 50% της αρχικής αξίας του προϊόντος ή της υπηρεσίας ενώ παράλληλα θα βρείτε και πολλά δωρεάν εκπτωτικά κουπόνια !!!

Όχι, αν θέλετε να αγοράσετε ένα κουπόνι ή να αποκτήσετε κάποιο δωρεάν, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο salonicadeals.gr και να το αποκτήσετε ! Δεν χρειάζεται ελάχιστο πλήθος αγοραστών !

Μα φυσικά και μπορείτε να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ κουπόνια – προσφορές
Δεν υπάρχουν μόνο εκπτωτικά κουπόνια επί πληρωμή. Υπάρχουν και πολλά ΔΩΡΕΑΝ κουπόνια !

Τα δωρεάν κουπόνια τα αποκτάτε χωρίς να καταβάλετε κάποιο χρηματικό αντίτιμο στο salonicadeals.gr, ενώ για τα υπόλοιπα πρέπει να καταβληθεί το αντίτιμο τους – η χρηματική τους αξία – πριν μπορέσετε να τα εκτυπώσετε και να τα χρησιμοποιήσετε.

Είναι απλό. Μην ανησυχείτε ! Εγγραφείτε μέσω της φόρμας εγγραφής του salonicadeals.gr και από εκεί και πέρα σας καθοδηγούμε βήμα βήμα.

Μπορείτε να καταθέσετε σε ευρώ την αξία των κουπονιών με κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς της Εταιρείας μας σε Τραπεζικό Κατάστημα, μεταφορά χρημάτων μέσω e-banking ή μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο πληρωμής της αξίας του ή των κουπονιών.